A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž 0-9

STOMATOLOG Bijeljina - DENTAL CENTAR PERIĆ

Detaljan opis:
USLUGE
NAŠA FACEBOOK STRANICA
KONTAKT
PROTETIKA
IMPLANTATI I ORALNA HIRURGIJA
ESTETSKA STOMATOLOGIJA
ORTODONCIJA

var1

Naša ordinacija se može pohvaliti sa više od dve decenije postojanja,što je čini jednom od najstarijih privatnih ordinacija u Bijeljini.Osnivač ordinacije je Dr Milica Perić -specijalista dečije i preventivne stomatologije.

Stalno praćenje najnovijih dostignuća u stomatologiji,stalno učenje i usavršavanje kroz obuku i seminare,čini našu ordinaciju apsolutno sposobnom i opremljenom za pružanje svih vrsta stomatoloških usluga.

Tim koji se brine o zdravlju zuba naših pacijenata čine:

-Dr Petar Perić - Stomatološki fakultet u Beogradu 2002.godine,specijalizacija oralne hirurgije 2007.godine na istom fakultetu,kurs iz oralne implantologije na implantnim sistemima Straumann i Biohorizons,kao i Straumann-ov kurs iz augmentacije i vođene regeneracije kosti,kao i straumann-ov kurs iz protetike na implantatima.

-Dr Milica Perić - Stomatološki fakultet u Beogradu 1974.godine,specijalizacija dečije i preventivne stomatologije 1985.godine takođe u Beogradu.

-Dr Jelena Perić - Stomatološki fakultet u Beogradu 2008.godine,kurs iz estetske stomatologije i bezmetalne keramike,kao i kurs na keramičkim non-prep vinirima.

-Tanja Medić-stomatološka sestra - srednja medicinska škola u Šapcu kao i srednja zubotehnička škola..