A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž 0-9

ARMIRANO - BETONSKI STUBOVI - MAKO Doboj

Kontakt osoba: Snježana Djurdjević
Email: mako_doboj@yahoo.com
Adresa: ul.Srpskih Sokolova 10
Grad: Doboj
Država: BIH
Telefon: +387 53 242 692
Fax: +387 53 241 971
Detaljan opis:

Postojimo već više od dvadeset godina, i osnovna delatnost nam je proizvodnja armirano betonskih centrifugalnih stubova za elektro-energetska postrojenja srednjeg i niskog napona, izgradnjom elektro-energetskih objekata visokog, srednjeg i niskog napona, kao i visoko i niskogradnjom.

new1111sredjena

U prethodnih 10 godina bazirali smo se  na izgradnju elektro-energetskih objekata u programu elektrifikacije povratničkih naselja širom BiH i ostvarili uspješnu saradnju sa međunarodnim organizacijama : Parsons Delaware Inc, Care Internacional, CRS, Caritas, Schweiz i drugima.

makogif

Dugi niz godina projektujemo i gradimo distributivne elektroenergetske mreže po sistemu inženjeringa širom Bosne i Hercegovine.

Raspolažemo mehanizacijom i opremom za sve faze i uslove izvođenja.

Znanja i iskustva stečena u izgradnji elektroenergetskih objekata bila su osnova za odluku da pristupimo i proizvodnji elemenata za te objekte .

 

Odlučili smo se za proizvodnju armirano betonskih stubova po najsavremenijim metodama centrifugalne proizvodnje sa zaparivanjem u kalupima, posebno vodeći računa o kvalitetu betona kroz sopstvenu separaciju , kao i armature koja se koristi u proizvodnji.

 Ispitivanje stubova se redovno vrši na Institutu za građevinarstvo, građevinske materijale i nemetale "GIT" d.o.o. Tuzla, i na osnovu ispitivanja izdaju se odgovarajući atesti- certifikati u skladu sa JUS U.M1.047 i JUS U.E3.050.