A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž 0-9

POLIKLINIKA MEDICUS - Tešanj

Detaljan opis:
 

 

medicus1 gif

 

Više od dvadeset godina privatne prakse, počev od "Privatne ljekarske ordinacije" , preko Zdravstvene ustanove Poliklinika MEDICUS, te  2000.godine i izgradnje i preseljenja u najmoderniju zgradu rađenu prema preporukama i standardima Svetske Zdravstvene organizacije.

Ideja vodilja nam je objedinjavanje stručnog znanja i kliničkog iskustva, te njihova primjena u okviru Poliklinike, čime omogućavamo našim pacijentima maksimalnu zdravstvenu zaštitu i negu, uz korišćenje najsavremenijih medicinskih dostignuća i najsavremenije opreme.

 

 

medicus

 U okviru 1400 kvadrata prostora Poliklinike nalazi se nekoliko ambulanti, medicinska laboratorija, prostorija za intervencije, intenzivna njega, operaciona sala za hitne i manje operativne zahvate, dvije moderne operacione sale, sala za prije i poslije-operativno liječenje, 5 moderno opremljenih bolesničkih apartmana, apartman za goste, interni restoran, kao i drugi prateći sadržaji.

U okviru naše Poliklinike do sada se lečilo preko 50 000 pacijenata.

aaaaaaaaaaaa

 

 

Možemo se pohvaliti da smo prva privatna poliklinika u BIH sa operativnom tradicijom, i sa najviše iskustva u radu ONE DAY SURGERY, što je najbolja preporuka za sve Vas koji želite vrhunsku stručnost, maksimalnu negu, te minimalni invazivni pristup liječenju.