A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž 0-9

POLIKLINIKA Panmedik - Doboj, Modriča

Detaljan opis:
NAŠA FB STRANICA USLUGE NAŠE OSOBLJE KONTAKT

 

 Zdravlje nije sve, ali bez zdravlja, sve je ništa.

Schopenhauer

 

Osnovna ideja, koja je dovela do stvaranja naše ustanove je želja i potreba za vrhunskim zdravstvenim centrom u kojem će pacijent dobiti vrhunsku zdravstvenu uslugu, uz korišćenje najnovijih i najsavremenijih dijagnostičkih metoda i uredjaja, a sve pod budnim okom vrhunskih stručnjaka, koji bi u tom okruženju dobili priliku da u potpunosti ispune svoj potencijal.

anigif11111

Uvek ljubazno osoblje, prijatna atmosfera, uz najsavremenije dijagnostičke metode i vrhunske stručnjake, zasigurno je dobitna kombinacija, koja  našu ustanovu svakim danom pozicionira sve više u zdravstvenom sistemu Republike Srpske.

anigiflekar

 

Konsultativno-specijalističke preglede iz oblasti hirurgije radimo u saradnji sa Fondom Zdravstvenog osiguranja Republike Srpske, uz uput porodičnog lekara za regiju Doboj i cijelu Republiku Srpsku.

Odnedavno,sem poslovne jedinice u Doboju, otvorili smo poslovnu jedinicu i u Modriči, sa idejom objedinjavanja prostora na kojima naša ustanova može pružiti kvalitetnu uslugu, ali i sa idejom proširenja delatnosti same ustanove.