A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž 0-9

POTPUNO PRIRODNI PREPARAT ZA POMOĆ U LEČENJU MALIGNIH BOLESTI - Biocil Mojkovac

Detaljan opis:

anigif111111

 

BIOCIL - prirodni preparati sa obronaka Bjelasice   

Mojkovac, Crna Gora

 00382 67 894 103 (Viber)  00382 50 473 900 vlasnik Cile Žujović

NAŠA INTERNET STRANICA NAŠA FB STRANICA

 

 

 

Prirodni dijetetski preparat sastavljen od visokoproteinskih bioaktivnih sastojaka ljekovitog bilja i korijena sa planine Bjelasice i Durmitora, spremljen u svežem stanju sadrži izvornu ljekovitu snagu prirode.

Preparat su pratili lekari i pokazao je izuzetno dobre rezultate u tretmanu malignih tumora pluća, jetre, bubrega, želuca, debelog crijeva, prostate, mozga, kao i kod ženskih reproduktivnih organa materice i jajnika, kao i dojki. Biocil koriste pacijenti širom naše zemlje, kao i pacijenti u inostranstvu (Amerika, Kanada, Južna Afrika, Evropa...)

srpskiUpotreba Biocila je višestruka i neverovatno uspešna, a naročito kod:

Malignih bolesti i metastaza mekih tkiva (disajnih organa, dojki, jetre, želuca i creva, bubrega, prostate, jajnika, kože i potkožnog tkiva, žlezda, leukemije, mozga i dr).

Autoimunih oboljenja (reumatizam, dijabetes 1 i 2, psorijaza, multipla skleroza, lupus eritematodes, Kronova bolest).

Progresivnih hroničnih bolesti (arterioskleroza, Birgerova bolest, fibroze, divertikuloze, sklerodermija i dr).

Smanjenog imuniteta (HIV, herpes zoster, kandidijaza, klamidijaza, postoperativni oporavak, astenije, anoreksija).

Zaštite srca i krvnih sudova (antioksidantno dejstvo).

Zaštite jetre (lipolitičko dejstvo, smanjenje holesterola i triglicerida).

Promene energetskog stanja (depresija, stresovi, manjak životne energije, psihoze i psihoneuroze).

Bolesti kože i sluzokože (ekcem, upale vena, hemoroidi, opekotine, gljivična oboljenja, ojedi...).

Klinička ispitivanja Biocila na više hiljada pacijenata obolelih od malignih bolesti mekih tkiva i nekih sistemskih bolesti ukazuju na sledeće:

Biocil ima antikancerogeno i citostatičko dejstvo. Kod mnogih pacijenata karcinom pluća, medijastinuma i medijastaze na mozgu i jetri su „nestale“, što je medicinski neobjašnjivo.

Biocil ima izraženo antioksidantno i lipolitičko dejstvo „čisteći“ krvne sudove od ateromatoznih naslaga i krv od LDL (lošeg holesterola) i triglicerida.

Biocil, uzimajući u obzir sastav, jača imunitet, poboljšava promet hranljivih materija, pomaže izgradnju fermenata i enzima.

71250936 1307603706065730 4558413267017400320 o

U organizmu preparat ispoljava dejstvo izuzetno jakog prirodnog imunomodulatora - pojačavajući imunitet i odbrambene snage bolesnika, što je od izuzetnog značaja za većinu oboljenja, prvenstveno malignih. Ispoljavajući dejstvo opšteg tonikuma, preparat pojačava sve vitalne funkcije kod čoveka, stabilizuje funkciju hematopoetskog sistema, popravljajući i pojačavajući sve tri krvne loze, uz angioprotektivno dejstvo pojačanja krvnih sudova i njihovo čišćenje tako da se preparat pokazao efikasnim kod arterioskleroze i svih vrsta lipidemija i hipertrigliceridemija.

Na taj način preparat pokazuje svoje preventivno i kurativno dejstvo kod svih oblika hipertenzija, vaskularnih kriza, vaskularnih glavobolja, moždanog krvarenja i koronarne ishemijske bolesti.

UntitledKožna oboljenja takođe povoljno reaguju na Biocil ispoljavajući regresiju kožnih egzercerbacija. Bolesnici sa psorijazom imaju ispoljavanje ovog oboljenja znatno ređe i u manjem obimu.

Digestivni sistem izuzetno povoljno reaguje na Biocil. Od čira na želucu pa do ulceroznog kolitisa skoro sva oboljenja ovog sistema povoljno reaguju na preparat. Ipak, najvažnije dejstvo preparata je na maligna oboljenja, pre svega solidnih tumora i metastatske bolesti.

Budući da je većina malignih oboljenja neizlečiva i da svojim malignim tokom dovodi do razaranja celog organizma i posledične kaheksije, pored zvanične medicinske terapije i uobičajenih protokola sa citostaticima koji predstavjaju nezaobilazan deo terapije bitno je koristiti i adekvatne preparate fitoterapije koji mogu doprineti boljem rezultatu lečenja i stabilizaciji bolesti.

 Sem Biocila svojim korisnicima nudimo i veliki broj prirodnih krema i melema, koje leče razne vrste oboljenja i kliničkih stanja, spremljenih od potpuno prirodnih sastojaka.

O detaljnoj ponudi možete se informisati na našem internet sajtu ili FB stranici, a ukoliko želite dogovor oko isporuke stalno smo dostupni  na Viber.

 Informacije i narudžbine na telefon

vlasnik Cile Žujović   00382 67 894 103(Viber)  00382 50 473 900 

 Krema od smilja
 Melem za ekcem, lišaj, psorijazu i druga zapaljenja kože
 Melem za sinuse i bronhitis
 Krema sa hijaluronskom kiselinom
 Krema za zglobove i reumatska oboljenja
 Krema protiv bora
 Melem za rane, opekotine, hemoroide i zapaljenje vena
 Krema protiv znojenja i gljivičnih oboljenja nogu
 Krema od divlje ruže - duboka hidratacija kože
Located in: Zdrava hrana | Tretmani